Ben Vollenberg

Ben Vollenberg

Na jaren met keramiek en brons gewerkt te hebben ben ik sedert 13 jaar enkel en alleen nog met glas bezig. De gebruikte techniek is glassfusing. De objecten kunnen zowel figuratief als abstract zijn.

Mijn wandobjecten zijn ook vaak gecombineerd met RVS. Ik werk vaak met lijnen, na de lijn ontstaat er weer een nieuw vlak, welke kleurstelling, hoe groot moet dat vlak worden, het is een spel van zoeken en steeds maar weer verrast worden dat er veel oplossingen mogelijk zijn maar dat er vele niet voldoen aan mijn eisen.  www.kunstkring.com

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL