Elke Wijnhoven

Elke Wijnhoven

Elke Wijnhoven: Beeldend kunstenares. Na het proeven en uitproberen van allerlei kunstdisciplines, zoals onder andere: tekenen, aquarelleren, keramiek, bronsgieten, houtbewerking en beeldend vormen met metaal, heb ik in 1995 het beeldhouwen ontdekt en vanaf die tijd is dat mijn passie.

Ik maak stenen beelden, beelden van kunsthars en glas. Soms worden deze technieken gecombineerd. Het materiaal waarmee ik werk heeft zijn eigen uitstraling en uitvoeringswetten. Ik probeer daar mijn creativiteit aan toe te voegen, zodat er een nieuw geheel ontstaat.

Zowel abstract als figuratief en vervorming van de werkelijkheid komen in mijn werk voor. Het is het moment dat bepaalt wat de boventoon gaat voeren. Het plezier in het creƫren blijft voorop staan.

www.dekunstuiting.nl

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL