Ellen von der Linden

Ellen von der Linden

Oorspronkelijk was ze opgeleid en werkzaam in de architectuur, maar vanaf 1980 ging het schilderen een steeds groter deel van haar leven uitmaken.

Haar thema`s komen uit de natuur, die haar steeds omringt, bepaald en door een geheel eigen kleurschakering gevormd. De kleuren zijn opvallend levendig tot intensief.

De veelzijdige kunstenares beperkt zich niet tot en bepaalde techniek. In de jaren 1980-1988 leerde ze verschillende technieken bij gerenommeerde kunstenaars. Studiereizen naar Italie, Zwitserland en Nederland volgden. Sinds 2001 is ze als zelfstandige kunstschilder werkzaam. Regelmatig vonden tentoonstelling plaats in Duitsland, Zwitserland, Polen, Italie en Nederland.

www.ellenvonderlinden.de

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL