Harm van der Zeeuw

Harm van der Zeeuw

De keramische objecten van Harm van der Zeeuw zien eruit alsof zij eeuwen geleden in een primitieve werkplaats zijn gemaakt. Het bewerkstelligt een komisch effect dat nog eens versterkt wordt door de fantasierijke, humoristische voorstelling van de objecten.

Tijd, leven en beweging zijn Harm's thema’s die door technische innovatie tijdens het maakproces, bekrachtigd worden. De humor met een uitstraling van onverwoestbare en mystieke oerkracht, de open structuren en warme kleuren maken zijn werken internationaal zeer geliefd.

www.harmvanderzeeuw.exto.nl

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL