Jan Tobben

Jan Tobben

Als autodidact kan ik ter afwisseling in een andere realiteit verblijven waarin ik de materie kan kneden tot speelse beweeglijkheid. Als snelle modelleur combineer ik vaak diverse materialen zodat een extra dimensie van spanning en ontmoeting ontstaat. Zo wordt een harde ondoorzichtige materie transparant.

Mijn werk mag zoveel afwijken van de realiteit als nodig is, als ik teveel aan de vorm toegeef lever ik een stuk van de sfeer in. Veelal is het een keuze tussen iets toevoegen of net iets weglaten. Aan de beschouwer wens ik het aangename van de bewondering, het boeiende van de verwondering en vooral het creatieve van de verbeelding. www.jantobben.exto.nl

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL