Johanne Tempelman

Johanne Tempelman

Johanne Tempelman studeerde modevormgeving aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (1987). Ze werkte als ontwerpster van dames- en kinderkleding voor internationaal bekende merken als Oilily, Esprit in Düsseldorf en Naf Naf in Parijs.

Met een koffer vol ervaring startte ze haar eigen kleding- en lifestylemerk Trésor du Nord. In haar atelier-winkel vervaardigt Johanne unieke, handgemaakte producten waarin je haar eigenzinnige handschrift en vakmanschap herkent. Van streep T-shirt tot broodplank tot geborduurd tafellinnen. Het atelier van Trésor du Nord ademt een frisse sprankeling en de strandjutter komt er tot leven.

De openingstijden van de atelierwinkel zijn onregelmatig. Bezoek voor actuele info de website www.tresordunord.nl, of kijk op de Facebookpagina van tresordunord.

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL