Marike Meurs

Marike Meurs

Marike Meurs woont en werkt in Bemmel. Ze volgde haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Belangstelling voor beeldschriften -zoals de Maya hiƫrogliefen- en onderzoek naar vorm en kleur vormden ooit de basis voor haar vrije werk.

Een complexe wereld - van natuur en cultuur  wordt naar eigen inzicht vereenvoudigd; een terugkeren tot de essentie via een universele beeldtaal. Het werk kenmerkt zich door sobere lijnen en kleurvlakken, de ingrediĆ«nten waarmee secuur een evenwichtige compositie wordt opgebouwd in een bijna grafische, geheel eigen en herkenbare stijl.

www.marikemeurs.nl

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL