Mart de Brouwer

Mart de Brouwer

Mart is vooral bekend om zijn bijzondere en vernieuwende muurobjecten. Op deze objecten wordt een door hem zelf bedachte en ontwikkeld brand- en schildertechniek toegepast. Elk uniek ontwerp wordt uit nieuw materiaal uitgebrand en daarna beschilderd met speciale verftechnieken. In de videoclip op de site is Mart aan het werk te zien.

Sinds kort is Mart ook bezig met de ingelegde, gepuzzelde objecten waarin hij veel kleuren gebruikt. Naast deze muurobjecten maakt hij ook interieurobjecten zoals tafels, spiegels, kasten, kandelaars, etc. Mart werkt vaak in opdracht. Uiteraard met behoud van zijn eigen creativiteit.

www.m-artdecorations.nl

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL