Mieke Stikkelbroeck

Mieke Stikkelbroeck

Goudsmid zijn, ambachtelijk werk uitvoeren en kunstenaar zijn tegelijkertijd, ziet Mieke Stikkelbroeck als een uitdagende combinatie, als bron voor het scheppen. Boven alles beschouwt zij vorm en techniek als gelijkwaardige elementen in haar ontwerpen.

Met mooie, draagbare sieraden, wil zij haar meesterschap bewijzen en de liefde voor perfectie uitdragen. Materiaalkeuze, kleurenrijkdom van emaillen, of de pracht van een edelsteen, bepalen het ontwerp. Haar sieraden geven de koper het bijzondere gevoel een unieke en persoonlijke creatie te dragen.

www.orafarte.com

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL