Mine_Stemkens

Mine Stemkens

Mijn passie is het woord, in veel vormen 'vertaald'.

Daarin inspireert me de schijnbaar gewone dagelijkse werkelijkheid, met al zijn tegenstellingen. Het is het leven dat uitnodigt om, in beeldtaal, mijn verwondering te 'schilderen'. In mijn gedichten probeer ik het wezen van die dagdagelijkse gebeurtenissen en ervaringen te pakken. Dat kan zijn van een ontmoeting met een merel, verlies van een dierbare, de nacht die teder maar tegelijkertijd ook duister kan zijn, tot het verwelkmen van de nieuwe dag. Kortom het leven dat een groot mysterie is.

Mijn woorden drukken zich uit in in bundels, op kaarten, windlichten, op kalkpapier en gedrukt op grote doeken. Maar ook in voorstellingen en woordprojecten.

 

minestemkens@icloud.com

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL