Jacqueline Fijnaut

Jacqueline Fijnaut

 

Al op jonge leeftijd was deze veelzijdige zangeres op de muziekschool te vinden. Jacqueline Fijnaut begon daar op 8 jarige leeftijd met viool lessen. Later kreeg ze ook piano- en zangles.

Ze studeerde zang aan het conservatorium van Hilversum. Jarenlang trad ze met een eigen band op in binnen- en buitenland en zong zelfs met het Metropole orkest. Werkte mee aan talloze scholenprojecten en fungeerde als jury bij talentenjachten. Het begeleiden van jong talent heeft

nog altijd haar speciale aandacht. Daarnaast dirigeert ze verschillende (kinder)koren en fungeert ze als stemcoach.

Wat stijl betreft kent haar interesse en stem geen grenzen. Van pop tot jazz en van klassiek tot rock. "Er is gewoon zoveel mooie muziek. Ik kan en wil me niet op één stijl vastpinnen " aldus Fijnaut.

Veelzijdigheid, een dijk van een stem en een geweldige podiumpersoonlijkheid zijn de raskenmerken van Jacqueline Fijnaut.

www.jfijnaut.nl

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL