AMUZEment

AMUZEment

AMUZEment is een energiek en bruisend theaterbedrijf, bestaande uit Ans Janssen en Bregje Roos. Vermaak zat hen al in de kinderschoenen: Lang geleden, in voorkamers en achtertuinen, bombardeerden zij familie, vrienden en onbekenden tot publiek. En in 2009 werd hun droom en passie werkelijkheid: theaterbedrijf AMUZEment was een feit!

 

Ans en Bregje ondersteunen middels communicatief en ludiek theater diverse gelegenheden voor bedrijven, welzijnsorganisaties en kenniscentra. Gebleken is dat de theatrale aanpak voor een vrolijke knipoog zorgt en de boodschap zowel op een ludieke als serieuze manier duidelijk overgebracht kan worden.

 

Tevens verzorgen zij verschillende typetjes op feesten, jubilea, bruiloften en bijvoorbeeld teambuildingdagen. De typetjes ontstaan naar aanleiding van de specifieke gelegenheid. Gewapend met pruiken, gepaste kledij en attributen komen zij naar u toe.

 

Zo ook naar de Kunstmanifestatie te Geijsteren! Met een koffer vol pruiken & attributen en een grote glimlach op hun snoet, bewegen zij zich onder de aanwezigen voort. Zij maken een praatje, een grapje, een dansje en nog zoveel meer. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral kijken op zondag 8 mei! En als u echt staat te popelen en niet kunt wachten tot die tijd, neem gerust een kijkje op hun website of op hun facebookpagina om te zien wat zij zoal doen.

www.amuzement.nl https://www.facebook.com/amuzement.vermaakmetsmaak

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL