Annabel van Casteren

Annabel van Casteren

Annabel van Casteren is in 1996 geboren in Venray. Annabel’s grote passie voor muziek, theater en dans kwam al snel boven drijven.

Al op jonge leeftijd volgde ze zang-, spel- en danslessen bij het Kunstencentrum Jerusalem in het kader van de productiegroep en talentenklas. Hier heeft ze veel ervaring op gedaan met amateur musicals en theater stukken.

Naast haar VWO- opleiding werd Annabel in 2012 toegelaten tot de Music All Factory Jongeren in Tilburg waar ze een jaar lessen volgde op het gebied van zang, spel, dans en theorie.

Een jaar later volgde zij in haar VWO eindexamenjaar de vooropleiding muziektheater aan de fontys hogeschool voor de kunsten te Tilburg. Vandaag de dag studeert zij daar muziektheater waar ze verder getraind word in haar zang, spel, dans kwaliteiten.

“Mijn droom is om van mijn grote passie voor muziektheater later mijn beroep te kunnen maken.”

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL