Geutefiks

Geutefiks

Geutefiks (Wim Kunen) uit Geijsteren treedt enerzijds op als liedjeszanger maar presenteert anderzijds muziekinstrumenten of klankobjecten waarbij het vooral de bedoeling is dat de bezoeker zelf met de instrumenten aan de slag gaat.

 

Tijdens de kunstmanifestatie zal de nadruk liggen op het laatste. Iedereen die het leuk vindt, kan het “klankenweitje” bezoeken en naar hartenlust spelen op de instrumenten die daar staan te wachten om bespeeld te worden. De instrumenten zijn niet alledaags en daarom juist verrassend. Ze worden gemaakt van allerlei materialen die in veel gevallen op de afvalberg terecht zouden komen. Wat is er mooier dan deze materialen een tweede leven te gunnen, een leven als klankobject of muziekinstrument.

Meer informatie vind je op de website. wimkunen@geutefiks.nl

 

 

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL