Kemmerekoor

Kemmerekoor Geijsteren

Het Kemmerekoor bestaat uit 45 enthousiaste zangers in uiteenlopende leeftijden. Dirigent Geert Verhallen leidt sinds 2010 het koor dat een breed repertoire heeft van modern tot klassiek en alles daar tussen in.

Optredens vinden plaats zowel binnen Geijsteren als daarbuiten, tijdens festivals, promsconcerten, jubilea, manifestaties en hoogtijdagen in het kerkelijk jaar. Bovendien organiseert het koor eens in de twee jaar een open podium onder de naam Geijsteren Kei Muzikaal. Samenwerking met andere muziekgezelschappen en gastzangers gebeurt regelmatig en voegt een extra dimensie toe aan het koorlidmaatschap.

 

Contact: Jos Gerritsen; secretaris@kemmerekoor.nl

 

 

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL