Valorous

Valorous - Koen Mijnster

De muzikale afsluiting van de kunstmanifestatie is dit jaar in handen van Valorous, Koen Mijnster. Koen zal in de sfeer van de kunstmanifestatie op het plein vanaf 16.00 uur draaien. U gaat zich wanen in een sfeer van loungemuziek, Bloemendaal, aan het strand. Maar dan in het centrum van Geijsteren.

 

Koen is een veelzijdig DJ. Hij begon als Master of Ceremonies bij de CULTUURBARBAREN. Sinds 2015 staat hij zelf achter de "decks" en kiest hij een combinatie van zijn favoriete muziek in diverse genres. Een relaxed geluid of iets meer pit? Net wat U wilt. genieten van gezelligheid, lachen en een dansje wagen kan uiteraard. Laat u verrassen op 8 mei door deze veelzijdige artiest.

www.facebook.com/valoroussounds

 

 

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL