Koperensemble Wanssum

Koperensemble Wanssum

 

Het Koperensemble Wanssum bestaat uit 10 muzikanten die allen lid zijn van Fanfare Concordia uit Wanssum. Het Koperensemble staat onder leiding van Piet Poels

Het ensemble luistert sinds de oprichting in 1961 voornamelijk Heilige Missen op in samen werking met Gemengd koor Wanssum.

In 2015 heeft het Koperensemble, aangemoedigd door het Gemengd koor Wanssum, zich met succes gewaagd op het terrein van de Duitse Schlagers.

In Geijsteren zal Koperensemble Wanssum op verschillende locaties spelen en verschillende genres ten gehore brengen zoals koralen, maar ook Duitse schlagermuziek en populaire blaasmuziek.

 

Contactpersoon: Wim Gielen, T 0478-532270

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL