Saxofoonkwartet

Saxofoonkwartet

In de zomer van 2015 hebben vier saxofonisten van Concordia Wanssum het idee opgepakt om een saxofoonkwartet te beginnen. Na het vinden van de juiste repetitieruimte en het afstoffen van het repertoire, wat het Wanssums Saxofoonkwartet in de jaren 80 en 90 heeft opgebouwd, konden de repetities beginnen. Veelal hebben ze de partijen in het begin zelf ingestudeerd.

 

De kerst-in in Wanssum was de eerste keer dat het kwartet zich liet horen. De kunstmanifestatie wordt voor het saxofoonkwartet het derde concert.

 

Het kwartet bestaat uit Riny Bukkems (bariton), Jac Gielen (tenor), Gerry Verkoyen (alt) en Maartje Lensen (sopraan).

 

Een naam hebben ze nog niet. Mocht je een leuke naam weten, laat deze dan in een reactie achter, dan geven wij die door.

 

Het saxofoonkwartet speelt op 8 mei om 13.00 uur in de kerk van Geijsteren. Ze spelen enkele vrolijke maar ook klassieke nummers op deze middag.

 

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL