Welmoed zingt

Welmoed Hofstra

 

Welmoed zingt … op Kunstmanifestatie Geijsteren

 

Zingen vind ik de mooiste manier om contact te maken. Zingen doe ik vanuit mijn hart en ik heb gemerkt dat ik daar anderen een plezier mee doe. Zingen verbindt. Het geeft speciale momenten in het leven net iets extra’s, vooral wanneer dat live gebeurt. En dat extra’s wil ik graag geven.

 

Ik heb zang gestudeerd aan het conservatorium en heb een brede muzikale interesse. Mijn repertoire bestaat uit klassieke muziek maar ook het lichtere genre. Ik zing bij huwelijken en begrafenissen, bij jubilea en openingen en verzorg ook zelf concertjes. En nu zing ik bij Kunstmanifestatie Geijsteren.

 

Voor meer informatie of een gesprek kunt u mij bereiken via:

06 1008 1719

info@welmoedzingt.nu

 

 

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL