WOW ballonnen

WOW ballonnen

Mijn naam is Judith Andriessen en ben in 2008 gestart met WOW-ballonnen en sinds januari 2015 heb ik de winkel in Venray op de Stationsweg 45. Veel mensen vragen of ik een feestwinkel heb maar dat is het niet. Het is een winkel gespecialiseerd in alleen ballonnen en ballondecoraties. Juist door mij te specialiseren in ballonnen onderscheid ik mij met unieke, aparte en persoonlijke decoraties. Ieder feest is anders en dus mag de decoratie ook iedere keer anders en persoonlijk zijn. Doordat de ballondecoraties aparter zijn vallen ze op en zie je dat veel mensen het ook gebruiken om mee op de foto te gaan en te delen op social media.

Het leuke is dat ik in alle prijsklassen wel iets kan maken waardoor het voor iedereen betaalbaar is. Voor een klein kadootje van ballonnen tot het aankleden van hele feestzalen of grote sculpturen zoals een auto op ware grote kunnen mensen bij mij terecht. Daarbij kunnen mensen ook bij mij terecht voor losse ballonnen. Niet in een volle zak waarbij je altijd kleuren over houdt die je niet gebruikt maar gewoon per stuk.

Daarnaast bied ik ballon-entertainment. Eén onderdeel daarvan is dat ik optreed als ballonnenkoningin. Met een koninklijke jurk en een grote troon vouw ik ballonnen voor kinderen. De kinderen mogen plaats nemen op de troon en zijn even de baas over mij. De kinderen mogen echt alles vragen wat ze willen. Minnie Mouse, Ariël, Spongebob, Bumba, Minion enz. het kan allemaal.

 

 

KUNSTMANIFESTATIE

GEIJSTEREN wordt KLEO

Er zullen geen nieuwe edities van De Kunstmanifestatie plaatsvinden. Hiervoor in de plaats zal op zondag 13 mei het nieuwe evenement KLEO plaatsvinden. Dit is de eigentijdse opvolger van De Kunstmanifestatie. Het is niet mogelijk om u hiervoor aan te melden als kunstenaar. We hopen u toch te mogen begroeten op deze dag vanaf 14.00 uur in het hart van Geijsteren voor een dag met kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op:

www.KLEOGEIJSTEREN.NL